Tips

Met een gerust hart kopen of verkopen
Als u een huis gaat kopen wilt u natuurlijk niet teveel betalen en als verkoper wilt u ook uw woning niet voor een te lage prijs van de hand doen. De huizenprijzen stijgen niet meer zo spectaculair als enkele jaren geleden. Het is dus zeer relevant om de vraag- en verkoopprijs objectief te toetsen zodat u een reële marktwaarde kunt vaststellen.

Calcasa geeft u een waardegebied met een boven- en ondergrens, waarbij de juiste marktprijs binnen dit gebied wordt bepaald door de kwaliteit van de woning, de staat van onderhoud en uitgevoerde verbeteringen, zoals vernieuwde kozijnen, een nieuwe dakconstructie of een luxe keuken.

Het Calcasa woningtaxatiemodel berekent de woningwaarde op basis van daadwerkelijk gerealiseerde vergelijkbare woningtransacties in de straat en in de buurt. Met Calcasa Online beschikt u snel over betrouwbare objectieve woningmarktinformatie waarmee u de vraagprijs zelf kunt bepalen en beoordelen. Bovendien geeft het rapport u houvast bij de aan- en verkooponderhandelingen.

Start Calcasa Online